Valószínűleg nem tér vissza Újpestre Budu Zivzivadze

sport Újpest

A georgiai lelo.ge portál megkérdezte Lasha Odiladzét, Budu Zivzivadze menedzserét, hogy a játékos klubot vált-e a télen – számolt be a sportal.hu.

Több csapattal is tárgyalok, ez nem titok – kezdte Lasha Odiladze. – A Bundesligában és a lengyel élvonalban szereplő klubok mellett ciprusi és izraeli ajánlat is lehetséges. Rövid időn belül minden kiderül, annyi biztos, hogy a németekkel és a lengyelekkel már beszéltem is.

Az Újpest-szurkolók tehát bármennyire is szeretnék, Budu Zivzivadze vélhetően nem tér vissza a lilákhoz. Pedig 2022 tavaszán a csapat rengeteget köszönhetett a légiósnak, aki a Mol Fehérvár kölcsönjátékosaként tizenkét bajnokin tizenegy gólt szerzett, s fél idény alatt a keret legeredményesebb játékosa volt. Az idény végén visszatért a Fehérvárhoz, de a csatár már akkor kijelentette, nem szeretne többet a piros-kékeknél futballozni.

Ebben az idényben játszott ugyan tíz bajnokit az NB I-ben, de csupán háromszor volt a kezdőcsapat tagja, majd október második felében a Fehérvár második számú csapatához irányította a klubvezetőség, mert az Újpest elleni vereség (0–1) után felvette az ellenfél mezét.

Az NB III-ban is játszott négy mérkőzésen, de november 6-án, a Nagykanizsa elleni bajnokin (0–5) súlyos vállsérülést szenvedett, megoperálták, majd engedélyt kapott a klubtól, hogy a rehabilitációs hazájában végezze el. A tizenötszörös válogatott csatár időközben felépült, hamarosan visszatér Székesfehérvárra, de vélhetően a télen távozik is.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük