Ősz a Dunán

egészség sport szórakozás Újpest

Lassan itt az október közepe, és szerencsére igen kellemes őszi időnk van. Ez az elkövetkező napokban így is marad. Az iskolakezdés nehézségein már szülők és diákok egyaránt túlestek, felvették a napi ritmust. Talán itt az ideje új hobbi után nézni!

Ebben a remek időben, kiváló lehetőség adódik arra, hogy megtanuljunk a vízen közlekedni. Ezt hol tudja egy újpesti megtenni Újpesten? Például, az Újpesti Kajak és Sárkányhajó Clubban! Az Egyesület októberben is hetente indít tanfolyamot a kajak-kenu iránt érdeklődők számára! A következő tanfolyam ma, azaz október 11-én, csütörtökön; valamint holnap október 12-én, pénteken indul.

Az Egyesület, a volt Tungsram strand mellett üzemel (1044 Budapest, Üdülő sor 1.), így autóval, tömegközlekedéssel és kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthető. A klub nagyon családias légkörű, de nem csak az edzők közti rokoni kapcsolat miatt!

A klub szakosztályvezetője Giczy Csaba volt olimpikon, aki 2011-ben Újpest Gyermekeiért Díjat, 2014-ben a Magyar Kajak-kenu Szövetség Arany Érdemrendjét, 2015-ben pedig Edzői Életműdíjat kapott. Ebből is látszik, hogy ha valaki ebbe a klubba viszi le a gyermekét, azzal csak jót tehet.

Az érdeklődők számára, további információk, az egyesület honlapján találhatóak:
http://www.uksc.hu/index.php

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük