Hétvégi programok Újpesten

sport szórakozás Újpest

Lassan közeledünk a hétvége felé, ami nagyon jó hír, hiszen számos olyan családi program kínálkozik kerületünkben, ahol szinte mindenki megtalálhatja a magának való szórakozási lehetőséget. Nézzük őket sorjában.

Reggel 9 órakor veszi kezdetét a már tradíciónak számító ÚJPESTI FUTÓ- ÉS KERÉKPÁROS FESZTIVÁL, ahol a futók 3 versenytávban mérethetik meg tudásukat: van mini futás, melynek versenytávja 1,6 km, a 3 km-es maxi futás, a 2 km versenytávú kutyás futás. A kerékpárosoknak két kört kell teljesíteni a kijelölt pályán, mely 8,6 km hosszúságú. A rajt minden esetben az Óceánárok utcánál a Hajló utca és a Farkaserdő utcai kereszteződések által határolt területen lesz. A program a mini futással kezdődik 9:00 órakor, majd a maxi futás kezdődik 10:15 órakor. A kerékpárosok 11:15 órakor indulnak, a kutyás futásra pedig 13:00 órától kerül sor.

Az előbbi fesztivállal kicsit átfedésben elkezdődik az újpesti Szent István téren 12:00 órától a 2018-as – már-már hagyománynak számító – SZÜRETI MULATSÁG, ahol számos színpadi program mellett 15 borászat borkülönlegességeivel is meg lehet ismerkedni. A gyermekek számára kézműves-foglalkozások, Tarzan-park és Magicbox játéktár áll majd a rendelkezésre. Este 18:30-tól a New Level Empire lép fel, 20:30-tól pedig Molnár Ferenc „Caramel” lesz látható és hallható a színpadon.

Ugyancsak szombat este rendezik az OTP Bank Liga 9. fordulójában 19:30-as kezdéssel a FERENCVÁROSI TC – ÚJPEST FC mérkőzést. A meccsjegy.mlsz.hu online jegyértékesítő rendszer alapján a meccsre már csak 5 vendégjegy vásárolható a cikk megírásának pillanatában, feltehetőleg borítékolható a telt ház. Nagyon jó hangulat ígérkezik, reméljük, hogy a szurkolók is a meccsel fognak foglalkozni és nem egymással. Hajrá LILÁK!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük