Feltörtek egy autót, betörtek egy benzinkútra és egy étterembe is a maszkos tolvajok Újpesten

rendőrség

Két maszkot viselő férfiról érkezett bejelentés november 13-án éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, akik egy IV. kerületi étterembe törtek be. A rendőrök kiérkezésekor az elkövetők menekülni kezdtek, azonban egyikőjük nem járt sikerrel; a járőrök sarokba szorították. A 23 éves T. Andrást az újpesti rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, írja a police.hu.

Három nappal később társa, a 23 éves L. Zoltán is csatlakozott a gyanúsítotthoz. Miután a férfival szemben a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki, személyesen jelent meg a rendőrségen.

A két férfiről kiderült, hogy az étterem ajtajának feltörését megelőzően egy autót is megrongáltak Újpesten, amelyből egy hátizsákot, valamint különböző használati eszközöket – kerékpár teleszkóp, gyermekülés, keverőgép – loptak el. Az éjjel ekkor még nem ért véget; egy XIII. kerületi benzinkút ajtaját is felfeszítették, majd a boltból édességet loptak.

A két férfit az újpesti nyomozók lopás bűntett kísérlete, kétrendbeli lopás vétsége, valamint rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásukra. ​T. András letartóztatását rendelte el a bíróság, társa ügyében pedig házi őrizetet nyomkövető eszközzel. 

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük