Orbán Viktor: A következő évtized a háborúk korszaka lesz

politika

Bemutatta a Fidesz–KDNP-frakciószövetségnek az új kormány szerkezetét Orbán Viktor miniszterelnök. Ismertette a feladatokat.

Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel bemutatta a Fidesz–KDNP-frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket, és ismertette feladataikat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A kormányfő elmondta a képviselőknek, hogy a következő évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz. A legfontosabb feladat, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, s közben nem fogad el olyan gazdasági intézkedéseket, amelyek tönkretennék a magyar családokat.

Ma reggel a miniszterelnök közösségi oldalán mutatta be azokat, akikkel együtt „harcol” majd az elkövetkező négy évben. A videóhoz nem fűzött hozzá, csak annyit: Harcosok klubja.

A videó végé pedig annyi áll: „Együtt erő vagyunk”.

Az április 4-ei választások után Orbán Viktor miniszterelnök a köztársasági elnök felkérésének eleget téve lefolytatta konzultációit a kormányalakításról, és megállapodott leendő kormányának minisztereivel a következő négy év közös munkájáról.

Forrás: Index.hu

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük