Trippon Norbert: Négy magaságyást telepítettünk az Őszi Fény Integrált Gondozási Központban

környezet önkormányzat

Az idősek otthonában élők – akik örömmel kertészkednek – szívesen fogadták az ágyásokat, s alkalom nyílt egy kis beszélgetésre is velük. Kedvesek voltak, s megkértek, hogy szervezzünk nekik egy kis őszi kirándulást. Örömmel járok közbe, hogy megvalósíthassuk ezen kérést. – kezdi Facebook bejegyzését Trippon Norbert.

Az intézményben 25-en laknak, akik mindennapjairól kiváló kollégáink gondoskodnak. Ahogyan főnővér asszonytól megtudtam vannak klubfoglalkozások olyanoknak is, akik nem bent lakók, és jelzőrendszeres segítségnyújtás is. – írja az alpolgármester.

Az intézmény épületében számos, régi nyílászárót cserélt le idén az önkormányzat, most pedig a magaságyások is megérkeztek. Még tavaly év végén került kihelyezésre 17 óvodában és 7 bölcsődében 75 darab, 2×1 méteres magaságyás, most ezt folytatódott további 7 intézményben: idősotthonokban, általános iskolákban, a Fecskeházban, a Gyermekek Átmeneti Otthonában. – derül ki a posztból.

És ne feledjük: nemrég átadtuk a Viola Közösségi Tankertet, ahol 40 újpesti kezdhetett bele a városi kertészkedésbe, illetve már több mint egy éve termesztenek zöldségeket és fűszernövényeket az Izzó Lakótelepi Közösségi Tankertben a szerencsésen pályázók. – zárja sorait Trippon.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük