Húsvétváró rendezvényre hívják a gyerekeket Újpesten április 1-jén

kultúra Újpest

Bedő Kata kultúráért, oktatásért, társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős alpolgármester csütörtök délután osztotta meg közösségi oldalán, hogy április 1-jén délután húsvétváró készülődés lesz az UP Rendezvénytéren „Nyuszi ül az UP-ban” címmel.

Decemberben a Mikulás úgy tűnik annyira jól érezte magát nálunk Újpesten, hogy leadta a drótot a húsvéti nyuszinak is. Így aztán április 1-jén újra remek programokkal, kézműves foglalkozásokkal, táncházzal, állatvédelmi érzékenyítő programmal és koncerttel várjuk Újpest apraja-nagyját – számolt be Bedő Kata.

Hozzátette, a gyerekek, a kézműves foglalkozáson gondosan összeválogatott alapanyagokból készíthetnek hazavihető kincseket, a tojáskeresés során izgalmas túrán vehetnek részt, ahol a megtalált kuponokat csoki tojásokra válthatják, a népi táncház során pedig bekapcsolódhatnak különböző lépéseket eltanulni! Mindemellett a gyerekek lufihajtogató zsonglőr manókkal találkozhatnak és a felelős állattartásról is tanulhatnak élő nyuszikkal, barival, cicákkal és kutyákkal!A napot Kovácsovics Fruzsina és Zenekara koronázza meg egy igazi élőzenés koncerttel!

Az esemény természetesen ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció hamarosan elindul, érdemes figyelni az Uprendezvénytér Facebook-oldalát, illetve a www.uprendezvenyter.hu/nyuszi weboldalt!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük