Jordán Tamás kórházba került

közösség

Kórházi kezelésre szorul Jordán Tamás. A 81 éves színész csaknem kivétel nélkül minden Nemzet Színésze-választáson személyesen vesz részt, éppen ezért okozott meglepetést, amikor legutóbb, május 3-án, Kulka János megválasztásánál többek között ő sem jelent meg a Nemzeti Színház épületénél, írja a Blikk.

Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Annyit viszont mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható, és szerencsére nem is súlyos. Hála Istennek, már sokkal jobban vagyok. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok. – mondta el a lapnak Jordán Tamás.

A színész korábban elárulta, hogy cukorbetegségben szenved, ami miatt szúrnia kell magát, írja a Blikk. „Évek óta cukorbeteg vagyok, szúrom is magam, de ez már a napi rutin része. Nem mondom, a covid alaposan leterített. Soha nem éreztem olyan fáradtságot, mint a betegség alatt. De szerencsére ebből is felépültem” – fogalmazott a színművész, aki biztos benne, a legutóbbi beavatkozás után is hamar talpra áll.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük