Többször megütötték az MTVA biztonsági őrei Varju Lászlót

közélet politika

Ahogy arról beszámoltunk, tegnap tüntettek a kormány ellen az Alkotmány utcában, majd a tömeg nagy része a Momentummal az élen átvonult az MTVA Kunigunda úti székhelyére, hogy ott egy 5 pontos kiáltványt tegyenek közzé. Ennek a propaganda nem tett eleget, és a tüntetésekről is csak egy pár másodperces beszámolóban adnak hírt, ellenben annak, hogy több európai nagyvárosban tüntettek a „migrációt támogató szervezetek”, azt legalább 10 percben taglalták. Ezzel is próbálták a magyarországi megmozdulásokat is összemosni ezekkel az eseményekkel.

Varju László (DK) országgyűlési képviselője, aki nem mellesleg az Újpesten is megválasztott országgyűlési képviselő, még az éjjel több társával együtt, párthovatartozástól függetlenül, bementek az MTVA székházába, hogy közzétegyék 5 pontos követelésüket. Útjukat több esetben a biztonsági őrök állták el. Délelőttig a helyzet odáig fajult, hogy Hadházy Ákost konkrétan kidobták az ajtón, Szél Bernadett sírórohamot kapott, hogy mit meg nem tesznek velük biztonsági őrök. Továbbá az is nagyon furcsa, hogy a rendőrség nem csinál semmit. Többször kérték segítségüket, de azok még a fülük botját sem mozdítják.

https://www.facebook.com/dk365/videos/376643486240612/

Varju László bejárta az irodákat, majd őt is erővel kellett egy közös helyiségbe terelni, ahol újra kihívták a rendőrséget, csak most azért is, mert a biztonsági őrök többször megütötték őt. A rendőröket Oláh Lajos szintén országgyűlési képviselő hívta ki nem sokkal 11:30 után.

Címke:

2 thoughts on “Többször megütötték az MTVA biztonsági őrei Varju Lászlót

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük