Nagy Feró áldását adta a benzináremelésre

közélet

A Ripostnak azt mondta: „Legyen annyi az ára, amennyi kell, hogy legyen, mi pedig spóroljunk úgy, ahogy az EU diktálja.”

A benzinárról, az árstop gazdasági okairól és következményeiről sok szakértőt meg lehetne kérdezni, a Ripost mégis úgy gondolta, hogy Nagy Feró véleményét kéri ki a témában. Ő pedig el is mondta. Ahogy a lap fogalmaz, „Nagy Feró nem keresi a hibát, helyesli a benzinárstopot”.

Kiderült, hogy a zenész mélyen egyetért Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával, aki a kedd éjszakai kormányinfón fogalmazott úgy, hogy nem jó, ha drága valami, de annál csak az sokkal rosszabb, ha nincs.

Ezek pedig Nagy Feró magvas gondolatai a benzinhelyzetről: „Drágább lesz az üzemanyag, de volt eddig is drága. Hozzászoktam, most végre helyükre kerülnek a dolgok. Legyen annyi az ára, amennyi kell, hogy legyen, mi pedig spóroljunk úgy, ahogy az EU diktálja.”

Nagy Feró nem először, és feltehetően nem utoljára méltatja a kormány munkáját. Múlt hónapban az új Trianon-film megnézése után szakadt ki belőle a vallomás, hogy „örülök, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökünk, ő vigyáz ránk”.

Címke:

1 thought on “Nagy Feró áldását adta a benzináremelésre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük