Magyar Péter: minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni

közélet

Magyar Péter, Varga Judit korábbi férje, nyilvános Facebook-bejegyzésben tárta fel véleményét és személyes tapasztalatait az Orbán-kormány és annak propagandagépezetének működéséről. A bejegyzés a rendszer belső működésébe enged betekintést, és kritikát fogalmaz meg a kormányzati kommunikációval és annak módszereivel szemben.

Magyar Péter, aki közeli kapcsolatban áll a Fidesz magas rangú tisztviselőivel, kifejtette: „Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni.” Az üzenetben nyíltan beszél arról, hogy a kormányzati kommunikáció milyen címkéket használ majd ellene, mint áruló, bűnöző, és számos egyéb, negatív jelzőt.

A poszt szerint Magyar már személyesen is megismerte a rendszer és a szolgálatok működését, ami alapján arra a következtetésre jutott, hogy a jelenlegi politikai gépezet minden eszközzel megpróbálja majd őt vádolni, lejáratni és ellehetetleníteni. „Ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is,” – írja, hozzátéve, hogy ellenére a fenyegetéseknek, nem fél kiállni az igazságért, a hazáért és az elesettekért.

A bejegyzésben Magyar arra is kitér, hogy miért nem szólalt meg korábban. Egyrészt családi okokat említ, másrészt a nehézséget, ami a teljes korábbi életével való szakítással jár. Azt is megjegyzi, hogy bár sokan a Fideszt kizárólag negatív fényben látják, rengeteg jóravaló ember dolgozik a rendszeren belül, akik a magyar emberek boldogulását helyezik előtérbe.

Magyar Péter bejegyzése fontos belátást nyújt a politikai rendszer belső dinamikájába, és felhívja a figyelmet a kormányzati propaganda és kommunikáció veszélyeire. Az üzenet zárásaként bátorítja az embereket, hogy ne féljenek kiállni a saját meggyőződéseik mellett, hangsúlyozva, hogy a változás csak így lehetséges.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük