Karácsony Gergely folytatja az együttműködést a fiatalokkal

Budapest politika

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss közösségi média bejegyzésében osztotta meg legújabb kezdeményezéseit, amelyek a város jövőjének formálására irányulnak, különös tekintettel a fiatal generációk bevonására. A bejegyzés kiemeli a főpolgármester és a fiatalok közötti együttműködés fontosságát Budapest fejlesztésében, valamint a különböző diákszervezetekkel való együttműködés jelentőségét.

Karácsony bejelentette, hogy a városvezetés közösen munkálkodik az Egységes Diákfront – Budapesttel, az ADOM Diákmozgalommal, és a Fridays For Future Magyarországgal, hogy elősegítse a fiatalok által képviselt javaslatokat. Ezek a javaslatok az oktatás szabadságának támogatását, a klímavédelem előmozdítását és az olcsó diákbérletek kérdését érintik, hangsúlyozva a fiatalok véleményének fontosságát a város jövőjének tervezésében.

A főpolgármester különösen kiemelte, hogy a fiatalok által felvetett javaslatok komoly figyelmet és valódi beleszólás lehetőségét érdemlik, nem pedig felelőtlen ígérgetést. Ennek jegyében Karácsony bejelentette, hogy a követeléseknek megfelelően áprilistól kezdődően ingyenes előadásokat fognak biztosítani a diákok számára a fővárosi színházakban, ezzel is támogatva a fiatal generáció kulturális fejlődését és aktív részvételét a városi életben.

Ez a lépés Budapest városvezetésének elkötelezettségét mutatja a fiatalok véleményének és jövőképének fontossága mellett, valamint a közösségi és kulturális tevékenységek támogatása felé. Karácsony Gergely hangsúlyozza, hogy a közös munka folytatódik, és hogy a városvezetés nyitott további javaslatok és ötletek fogadására a fiatalok részéről, melyek hozzájárulnak Budapest dinamikus és inkluzív jövőjének alakításához.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük