FIGYELEM! Demonstráció miatt változik több busz és villamos menetrendje pénteken!

Budapest Közlekedés

Vonulásos demonstráció miatt változik a buszok, villamosok menetrendje péntek délután a belvárosban – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a lapunkkal.

Vonulásos demonstrációt tartanak pénteken előreláthatólag 17 órától a Városháza park-Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út-Bajza utca útvonalon – írta a vállalat, hozzátéve: ezért várhatóan a tüntetés kezdetétől 21 óráig lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Hősök tere között.

A korlátozások a közösségi közlekedést is érintik: a 105-ös és a 178-as autóbuszok előreláthatólag 17 és 21 óra között módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Podmaniczky utcán át közlekednek, ahol a 72M trolibusz megállóiban állnak meg. Az 1-es földalatti előreláthatólag 17 és 21 óra között nem áll meg a Bajza utcánál. A Deák Ferenc tér térségében a 3-as metrópótló autóbusz, a 9-es, a 16-os és a 216-os buszok, a 100E reptéri gyorsjárat és a 72M trolibusz, az Andrássy út térségében az Oktogonnál a 4-es és a 6-os villamosok, valamint az Operánál a 70-es és 78-as trolibuszok, továbbá a Kossuth Lajos tér-Jászai Mari tér közötti szakaszon a 2-es, 2B és 2M villamosok közlekedését korlátozhatják a résztvevők létszámának függvényében – sorolták.

Felhívták a figyelmet, hogy a demonstráció útvonalát keresztező utcák forgalmát a tömeg vonulásának idejére megállítják.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük