„Az szerintem f*sza” – dicsekedett spanyol luxusingatlanjával Schadl György

közélet

Mint az a Schadl Györgyöt és a Völner Pált érintő bűnügy nyomozati aktáiból kiderült,  az elmúlt években mintegy 775 millió forint értékben összesen húsz lakás, ház, nyaraló, üzlethelyiség tulajdonosa lett Schadl, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar volt elnöke és a felesége, írja a Blikk.

A húsz ingatlan között egy spanyolországi apartman is van, egy La Manga-i, tengerparti lakás, amiért a nyomozati anyagok szerint Schadl György 35 millió forintot fizetett, de egy hangfelvételen az elnök 70 milliót emleget, írja a lap.

A  lap birtokába került hangfelvételeken Schadl így dicsekszik R. nevű haverjának a luxuslakáról:

R.: „Milyen volt Spanyolország, doktor úr?”

Schadl: „Szupi, minden szupi, kérlek.”

R.: „Milyen a ház vagy a lakás?”

Schadl: „Az szerintem f.sza.”

R.: „Hadd kérdezem már meg, hogy ott, az V. kerben, meg itt a nagyon menő dolgok… meg a XIII. ugyanabban az értékben milyen lakást kapnál? Gondolom a kilátás sem ilyen, ugye?”

Schadl: „Igen, félmillió euróért olyan tengerparti villa van, hogy besz.rsz.”

R.: „Arra már te is azt mondod, hogy ellaknál, nemhogy H. ellakna ott?”

Schadl: „Abban igen, félmilliósban ellakna… A miénk vízparti, előtte három medence, két darab jakuzzi, maga a tenger, teniszpálya tartozik hozzá, mélygarázs van, normál körülmények, három szoba, egy fürdő, egy terasz… Kétszázezer euró, hetvenmillió forint… Én mondom, szívesen lennék nyugdíjas La Mangán. Nekem nagyon tetszett.”

A lap emlékeztet rá: a megszerzett lakásokat elveszítheti Schadl és neje, hiszen azokat a nyomozás során zár alá vették.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük