Újra 30 millióért tapsoltat az MTVA

közélet

December elején ismét közönség biztosítására írt ki közbeszerzést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), az EKR-be feltöltött dokumentumok szerint pedig már meg is van a nyertes: a Casting Office Kft. nettó 29 millió 760 ezer forintos ajánlati árral.

A műszaki leírás szerint az MTVA a szolgáltatást jellemzően a Kunigunda útján található székhelyén működő stúdiókban, illetve más külső helyszínen veszi igénybe.

A közönség feladata az MTVA gyártásában készülő műsorokban való un. »tapsoló« feladatok ellátása

– írták. Az eljárásban a mennyiségeknél 12 hónapos időszakkal számoltak, a keretösszeget az MTVA egyéves várható igényét figyelembe véve határozták meg. Eszerint a közönség igénybevétele napi legfeljebb 12 óra, a tervezett maximum létszám 200 fő naponta, a tervezett maximum létszámmal számolva 16 felvételi nap. Megjegyzik, hogy a közönség adott felvételi napon igénybe vett valós létszáma változhat a szolgáltatási igényben megrendeltek szerint, ebből adódóan a valós felvételi napok száma is változhat. A szolgáltatás becsült mennyisége mindezek alapján 3200 fő. 

A tapsbeszerzés érdekessége, hogy az MTVA tavaly júliusban írt ki ugyancsak 30 millió forintos keretösszeggel közbeszerzést közönség biztosítására, ezt ugyancsak a Casting Office Kft. nyerte, augusztus közepén kötöttek szerződést. A megrendelő az összeg 70 százalékára vállalt lehívást, ahogyan jelen közbeszerzésnél is.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük