Díjazta az önkormányzat a pedagógusokat

önkormányzat

Hagyományosan a Városházán vehették át elismeréseiket azok a kerületi óvodák és iskolák pedagógusai, amelyek a legtöbb résztvevővel képviseltették magukat az őszi futó- és kerékpáros fesztiválon. A díjakat Bedő Kata alpolgármester adta át a pedagógusoknak. – írja az ujpest.hu.

A gyereklétszámhoz viszonyítva idén egy ovi, az Újpesti Park Lakkozó Óvoda hozta a legtöbb versenyzőt a futófesztiválra, az Óceánárok utcába. Az újpesti Csokonai iskolából több mint 800 tanuló ment el futni szeptember 24-én. Amiként az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium, úgy a többi iskola és óvoda is jelentős értékben kapott vásárlási utalványt. – részletezi a portál.

A díjazottak: az Újpesti Karinthy Frigyes Óvoda, az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola, az Újpesti Karinthy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, az Újpesti Virág Óvoda, az Újpesti Park Lakkozó Óvoda, a Megyeri Úti Általános Iskola, az Újpesti Dalos Ovi Óvoda, az Újpesti Karinthy Frigyes Óvoda, az Újpesti Aradi Óvoda, az Újpesti Viola Óvoda. Az intézmények nagy összegű vásárlási utalványokat kaptak.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük