Trippon Norbert: Elkezdődött! 496 négyzetméternyi új járda, és 179 négyzetméternyi gyeprácsos parkolóhely a Szent Imre utcában

önkormányzat

Elkezdődött! 496 négyzetméternyi új járda, és 179 négyzetméternyi gyeprácsos parkolóhely a Szent Imre utcában. – írja Facebook oldalán Trippon Norbert.

Évek óta fennálló probléma, hogy a Szent Imre utca, Leiningen Károly utca és Bajza József utca által határolt szakaszán rossz, göröngyös a járda, illetve, hogy az autóknak a gödrös, homokos-köves felületen kell parkolniuk. Többször tartott egyeztetést az itt élőkkel erről Péter Pál Szécsi önkormányzati képviselő is. Ezért most ezt megoldjuk! – olvasható a bejegyzésben.

Tegnap elkezdődtek a kivitelezési munkálatok, mely végeztével egy teljesen új és felújított járdaszakaszon lehet majd biztonságosan sétálni, babakocsit tologatni, biciklizni a gyerekeknek. Kialakítunk továbbá 14 darab gyeprácsos parkolóhelyet is, így ezután nem a sáros, a gödrökben megállt vízzel telített földterületen kell parkolniuk az itt élőknek, hanem kulturált gyeprácsos parkolóhelyeken rakhatják le a gépjárműveiket. A környék nemrég kapott egy jelzőlámpás gyalogátkelőhelyet is a Fővárosnak köszönhetően, idén pedig az önkormányzat újította fel a Tűzoltóság melletti járdaszakaszt. A munkálatok előreláthatólag december elejére készülnek el. – részletezi az alpolgármester.

De itt nem állunk meg! A második ütemben következik majd a Szent Imre utca, Bajza József utca és Dessewffy utca közötti, illetve Kiss Ernő utca és Corvin utca közötti szakasza. A kiviteli tervek jelen pillanatban készülnek. – zárja sorait Trippon.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük