A „rezsicsökkentés” áldozata lett a minőségi újpesti étterem a Szent István téren

közösség

Bezár Újpest központjában, a Szent István téren található minőségi étterem, az Ételműhely – tették közzé a tulajdonosok a Facebookon a hírt.

„Sajnos szomorú hírt kell megosztanunk veletek.

A mi éttermünk is áldozatául esett a „rezsicsökkentésnek”, így szeptember 30-ig tudunk már csak nyitva tartani.

Az volt az álmunk, hogy egy olyan helyet nyissunk Újpesten, ahol megmutathatjuk, mi hogyan gondolkodunk a vendégül látásról, finomakat főzhetünk, helyszíne lehetünk jelentős családi és baráti eseményeknek. A kicsivel több, mint 1 év alatt rengeteg visszajáró vendégünk lett, akiknek ezúton is nagyon köszönjük a biztatást, a kedves, dícsérő szavakat.

Ezt az álmot most egy időre el kell engednünk, és visszalépnünk a start mezőre.

Szeptember 30-ig még ugyanolyan lelkesedéssel és finom ételekkel várunk titeket az Ételműhelyben, mint ahogy azt megszokhattátok” – olvashatjuk a bejegyzésben.

Az éttermet 2020 nyarán nyitotta Iklódi Dóra és Hack Barnabás, írja a Nők Lapja Café. Hack-Iklódi Dóra a Wander Food Wonder gasztroblog írója, Hack Barnabás pedig ismert séf: korábban az óbudai Stereo Chefben főzött, majd olyan hazai csúcséttermek konyháin fordult meg, mint a Michelin-csillagos Costes, majd az idén az ország legjobb vidéki éttermének megválasztott tatai Platán.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük