Ősszel is növényt oszt az önkormányzat

önkormányzat

Újpest Önkormányzata a kerület közterületeinek szépítése érdekében 2022. évben növényeket és kertgondozáshoz szükséges anyagot (cserjéket, évelő növényeket, fűmagot) bocsát ingyenesen az újpesti lakosság számára. – olvasható az újpest.hu-n.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az akcióhoz kapcsolódó munkálatokat – kiültetés, belocsolás stb. – az igénylőknek (lakóközösség, magánszemély) kell elvégezniük. A közterület további gondozása, az esetlegesen szükséges metszés, locsolás, az elültetett növények helyének gyommentesen tartása stb. szintén elvárt feladat. – írja az önkormányzat.

Az igényléshez szükséges nyomtatvány rendelkezésre áll a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.), valamint ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 18.) illetve honlapunkon megtalálható, kinyomtatás után kitölthető. A kitöltött nyomtatványt legkésőbb 2022. szeptember 19-éig a következő módon juttathatják el:

  • személyesen átadható a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.), illetve ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 18.),
  • postai úton beküldhető a Budapest Főváros IV. Kerület Újpest Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztály Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Osztály – 1041 Budapest, István út 14. – címre,
  • elektronikusan megküldhető Földházi Júlia számára a noveny@ujpest.hu e-mail-címre.

Amennyiben lakóközösség kíván az akcióban részt venni, úgy adják meg a kapcsolattartó nevét, elérhetőségét. Ha több közterületet szeretne/szeretnének gondozni, mindegyikhez külön adatlapot kell kitölteni. Felhívjuk szíves figyelmüket az igénylőlap pontos és teljes körű kitöltésére (pl. telefonszám stb.) A kért növények és az egyéb termékek kiosztásának időpontja a helyben szokásos módon meghirdetésre kerül (várhatóan 2022 szeptemberében).

A növények és egyéb termékek átadása legkésőbb október közepéig lezajlik. Az átadás pontos időpontjának egyeztetése a pályázat elbírálását követően, a pályázó által megjelölt átvevő személlyel, telefonon vagy elektronikus levélben történik meg. További kérdéseikkel szíveskedjenek Földházi Júlia parkügyi ügyintézőt keresni (tel.: 231-3101/144). – olvasható a cikkben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük