Újpest FC: meghiúsulhat a tulajdonosváltás?

sport

Az Újpestnél tulajdonosváltás lehet, erről az NB1.HU is többször is beszámolt már az utóbbi időkben. A témával most a Blikk jelentkezett friss információkkal. 

A procedúra során fontos dátumnak ígérkezik június 30-a, hiszen az elővásárlási szerződés határideje ekkor jár le, és az új tulajdonosi körnek át kellene utalnia a vételárat a klubért Roderick Duchatelet-nek. A lap úgy tudja, meghiúsulhat az üzlet:

„Információnk szerint azonban jelen pillanatban nagyobb az esélye annak, hogy nem jön össze az üzlet, mert a nagy múltú klub kivásárlásában szerepet játszó taszári légibázis értékesítése még nem történt meg, így nem áll rendelkezésre a hiányzó összeg. A legfanatikusabb drukkerek, és a befektetői csoport – amely megkeresésünkre nem kívánta kommentálni az ügyet – pedig már csak abban bízhat, hogy a hátralévő négy napban a legfelsőbb körökből érkezik segítségnyújtás.

Az üzlet meghiúsulását erősíti az is, ami a nyári felkészülés során Újpesten zajlik. A klub a két legértékesebb grúz támadóját, a Törökországba szerződő Giorgi Beridzét és a kölcsönszerződése lejártával Fehérvárra visszatérő Budu Zivzivadzét sem tudta megtartani, miközben a rebesgetett edzőváltás ellenére az eddig is a csapatot irányító, szerb Milos Kruscsiccsal kezdte meg a felkészülést a gárda.

Bonyolítja a helyzetet, hogy állítólag Duchatelet már a belgiumi otthonát tataroztatja, szóval ő is már a hazaköltözésre készül, és semmilyen porcikája nem kívánja, hogy tovább foglalkozzon a magyar klubbal. Mégis elképzelhető, hogy a lila-fehér rajongók bánatára meghosszabbodik az újpesti tartózkodása” – jelzik a Blikk.

Természetesen ha friss fejlemény lesz, arról is be fogunk számolni.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük