Őrizetbe vették az újpesti árnyékbokszolót

rendőrség

Alkalmi ivócimboráját rabolta ki egy férfi Újpesten, aki először árnyékboksszal próbálkozott, majd egyszer meg is ütötte a sértettet. A rendőrség egy óra múlva elfogta. – írja az Index.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanúja miatt folytatott nyomozásának adatai szerint 2022. június 4-én 2 óra körül egy utcán iszogató, fiatalokból álló társasághoz csatlakozott egy ismeretlen férfi Újpesten. Egy ideig együtt poharazgattak, ám az újdonsült ivócimbora egy idő után agresszívvá vált, és a levegőt bokszolva az egyik fiú mobiltelefonját kezdte követelni, akit egy alkalommal meg is ütött – írja a police.hu.

A hangos kiabálásra egy lakó is felfigyelt, telefonjával rögzítette az esetet, a felvételt pedig eljuttatta a rendőrségre.

Az árnyékboksz megtette a hatását, a sértett átadta mobilját. Az elkövető nem jutott messzire vele, az egyenruhások egy órán belül elfogták.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 22 éves L. Gyulát rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi beismerő vallomást tett. Az újpesti rendőrök a férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását. 

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük