Ki kapja Újpest díjait? Te is javaslatot tehetsz!

önkormányzat

Az önkormányzat idén is pályázatot írt ki az Újpest önkormányzatának díjaira. Te is tehetsz ajánlatot, ki kapja az Újpest Díszpolgára, valamint az Újpestért Díjat.

Az Újpest Díszpolgára cím annak az újpesti polgárnak adományozható, aki valamely kiemelkedően jelentős munkájával vagy egész életművével Újpesten belül vagy országosan, illetve nemzetközi viszonylatban általános elismerést szerzett, továbbá példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll. Az Újpest Díszpolgára cím annak a személynek is adományozható, aki jelentős módon hozzájárult Újpest jó hírnevének öregbítéséhez, Újpest közösségének, életének, hagyományainak gazdagításához.

Az Újpestért Díj olyan természetes személynek ítélhető oda, aki a közösség érdekében végzett tevékenységét, munkásságát legalább egy évtizeden át folyamatosan, kiemelkedő színvonalon Újpest érdekében fejtette ki, vagy tevékenysége során valamely jelentős újpesti esemény megszervezésével, jelentős újpesti létesítmény létrehozásával, vagy valamely jelentős eredmény elérésével kiemelkedő érdemeket szerzett.

Pályázni, ajánlást tenni április 30-ig lehet.

Az adatlapokat az önkormányzat honlapjáról lehet letölteni!

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük