Újpest FC: Örömmel köszöntjük partnereink között az Optimum Solar Zrt.-t!

sport Újpest

Az Optimum Solar Zrt. mára a hazai energetikai piac egyik legkiemelkedőbb szereplője kimagasló és komplex szolgáltatást nyújt a napelemes rendszerek mellett a napelemparkok és a komplex energetikai megoldások területén. Az Optimum Solar alapítása óta elkötelezett a sport iránt, a menedzsment a kézilabda és a labdarúgás támogatása mellett, a pályán is aktív.

Az Újpest FC-vel történő együttműködés gondolatát a sport és a csapatsport iránti szenvedély, a sport vállalatirányításra és stratégiaalkotásra gyakorolt jótékony hatása is formálta. Nálunk nagyon jól működik a csapatsportok elsőszámú elve, hogy egy csapat tagjaként egy közös célért küzdünk. Ráadásul a küzdeni akarást, a kitartást, az alkalmazkodás képességét szintén formálja a csapatsport, aminek előnyeit nap mint nap tapasztaljuk kollégáink körében.” – nyilatkozta Lugos Roland, az Optimum Solar tulajdonosa. „Az Újpest FC mellett szólt a láhatóan összetartó szurkolótábor, a hagyományokra épülő múlt és természetesen a menedzsment elkötelezett fejlesztési szándékai is”. – tette hozzá Lugos Roland.

Az Optimum Solar az Újpest FC kiemelt támogatója lett, ennek jegyében szemléletformáló környezetvédelmi programokat is indítanak a szurkolók és szeretteik számára.

Az Újpest FC elkötelezett a környezetvédelem és a megújuló energia mellett, ezért az „általánosan elvárható” magatartáson túl (szelektív hulladékgyűjtés, műanyag termékek visszaszorítása stb.) tavaly lecserélte a teljes autóparkot hybrid autókra, most pedig letették a voksunkat a napenergia mellett.

Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezetője az alábbiakat nyilatkozta a partnerséggel kapcsolatban: „Nagy öröm számunkra, hogy az Optimum Solar klubunkat választotta, és bízom abban, hogy együtt nemcsak a futballban, hanem a megújuló energia és ezzel a környezettudatosság és környezetvédelem területén is közös sikereket érünk majd el.

Az Optimum Solar és az Újpest FC együttműködésének első lépéseként az április 3-án megrendezésre kerülő Újpest FC-MTK mérkőzésre a szurkolóknak nem kell belépőjegyet vásárolniuk*.

Fontos cél, hogy a magyar labdarúgás ismét olyan népszerű legyen, mint korábban, családi, társasági programként térjenek vissza a meccslátogatások az életünkbe. Az Optimum Solar és az Újpest FC a jövőben mindent el fog követni azért, hogy a Szusza Ferenc Stadion tele legyen vidámsággal, jó hangulatú szurkolással.

(via NB1.hu)

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük