Kerületünk önkormányzatának képviselő testülete a tegnapi napon ülést tartott

önkormányzat Újpest

A tegnapi napon 15 órától ülésezett kerületünk képviselő testülete. Az ülés 15 napirendi pontot foglalt magába, valamint egy frakciószünet is tarkította a több, mint két órás eseményt.

Döntés született az újpesti nyugdíjasokat támogató Megbecsülés + Program folytatásáról, valamint az Újpesti Oltástámogatási Program kibővítéséről, melynek keretei között immáron 24 hónapos korig lehet elszámolni a Meningococcus B elleni védőoltást a korábbi 15 hónap helyett.

Szintén döntött a testület arról, hogy Aschner Lipót születésének 150. évfordulóján szobrot állít a kerület a térség fejlődéséhez nagyban hozzájáruló üzletember tiszteletére, valamint közterület lesz elnevezve Nagy Imre miniszterelnökről Káposztásmegyeren.

A legfontosabb fejleményként azonban valószínúleg az értékelhető – hiszen az utóbbi napokban jelentős reflektorfényt kapott a téma -, hogy a testület felszólította a főpolgármestert, a BGYH és a BFVK vezetőjét, hogy azonnali hatállyal vonják vissza a volt Újpesti Gyógyfürdő telkének értékesítését és folytassanak egyeztetéseket a kerülettel közösen.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.