Lezárások várhatóak a válogatott meccs idejére

Budapest Közlekedés

Ma este rendezik itt kerületünkben, Szusza Ferenc Stadionban a Magyarország-Írország felkészülési mérközést, ezért várhatóan 18.30-tól 22.30-ig lezárják a Megyeri utat az Irányi Dániel utca és a Váci út között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A tájékoztatóból kiderül, hogy módosított útvonalon jár a 96-os autóbusz, nem érinti a Megyeri út–Fóti út, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállóhelyeket, helyettük a 147-es autóbusz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállóhelyein áll meg.

A 122-es autóbusz szintén terelve jár, a Szusza Ferenc Stadion megállót nem érinti, a 104-es és 204-es autóbuszok Váci úti megállóhelyein áll meg a Fóti út, a Béla utca és a Tungsram megállókban, valamint a Váci út felé a Fóti út kereszteződése előtti ideiglenes megállóhelyen.

A 196-os autóbuszok sem érintik a Szusza Ferenc Stadion megállót, ideiglenesen a 30-as és 30A autóbuszok a Megyeri temető, Megyer, Szondi utca, Megyeri temető megállóhelyein, valamint a 104-es és 204-es autóbuszok Fóti út, Béla utca és Tungsram megállóhelyein és a Váci út felé a Fóti út kereszteződése előtti ideiglenes megállóhelyen állnak meg – áll a közleményben.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük