Varju László: Kezdetét vette az MTVA-per

közélet politika

Varju László Facebook oldalán számolt be róla, hogy közel két és fél év után ma vette kezdetét az a tárgyalássorozat, amely a 2018 decemberében, az MTVA épületében történt eseményeket hivatott kivizsgálni. 

Az online közvetítéseknek hála gyakorlatilag az egész ország láthatta, hogy mi történt abban a két napban a Kunigunda utcában. Mindezek fényében némileg meglepő, hogy az ügyészség éppen kerületünk országgyűlési képviselője ellen emelt vádat garázdaság és súlyos testi sértés feltételezett elkövetéséért. 

A járványhelyzet okán egészen a mai napig várni kellett az első érdemi tárgyalásra, ahol egyelőre két tanú meghallgatására került sor. Varju László szerkesztőségünk megkeresésére elmondta, hogy a folytatásra egészen szeptemberig várni kell. Megjósolhatatlan, hogy meddig vizsgálja a bíróság a körülményeket és mikorra várható elsőfokú ítélet az ügyben, de érdeklődve várjuk és természetesen beszámolunk majd a fejleményekről. 

Címke:

1 thought on “Varju László: Kezdetét vette az MTVA-per

 1. ORBÁN a FELCSÚTI SPEIBL, MINT a MÉLY-ÁLLAM RENITENS BÁBFIGURÁJA MEGINT ONNAN ESZIK AHOVÁ PISZKÍTOTT!!!
  MAGYARORSZÁG NEM GYARMAT?!
  BELSŐ ELLENSÉGEINK a TORKUNKON ÁLLNAK ÉS a VÉRÜNKET AKARJÁK!!!
  UZSORÁSNAK és KUFÁRNAK NEM CSAK SZÜLETNI LEHET…- AZZÁ IS LEHET VÁLNI…- MÁSOK KÁRÁRA!!!
  Amennyiben Magyarországon éltek, akkor tudjátok.
  Kimondottan vagy kimondatlanul tisztában vagytok vele, hogy Magyarország cionista megszállás alatt áll.
  Ehhez elég felütni a magyarországi hivatalok, …közintézmények, bankok cégjegyzékeit, “stáblistáit”.
  Ezek után a tények ismeretében kijelenthető, hogy a magyarországi immár 1.5 millióra duzzasztott héberek 15%-os népességarányos posztbetöltési indexe helyett 85%-os a ráta, ami alsó hangon is ötszörös “túlEXponáltság” a magyarok kárára!!!
  Ismétlem; – ez a mértékű szemita megszállás és fertőzöttség MA MAGYARORSZÁGON a MAGYAR EMBEREK kárára áll fent, ami valljuk be: TARTHATATLAN!!!
  SŐT!
  Azonnali ORBÁNTALANÍTÁST!!!…- és MAGYAROKAT VÉDŐ TÖRVÉNYEKET KÖVETEL!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük