Telefonos kampányt indít a Fidesz az ellenzék oltásellenességéről

koronavírus politika

Az április elején elindított online kampány után a Fidesz telefonon is próbálja meggyőzi az embereket az ellenzék oltásellenességéről – jelentette be Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az erről szóló videójában azt mondta, hogy az ellenzéki pártok és a “baloldali portálok” töretlenül folytatják a vakcinaellenes kapmányukat, azzal a különbséggel, hogy a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbizonytalanító megszólalások.

Szerinte ennek jele, hogy az ellenzék továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

Az ellenzéki pártok február elsejére kezdeményeztek egy országgyűlési ülést, amelyen viszont csak egy olyan külön szakbizottság felállítását szerették volna elérni, amely a Kínából érkező Sinopharm-vakcina beszerzését és engedélyeztetését vizsgálta volna. Az ülésen azonban a Fidesz–KDNP-frakció képviselői nem jelentek meg, így az a napirend előtti felszólalások után határozatképtelenség miatt félbeszakadt.

Az ellenzék nemrég még egy közös, oltásra buzdító kampányt is elindított.

Forrás: HVG

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük