Az Újpesti Sajtó ügyvezetője kiosztotta a Fidesz-szócső fake news oldalt

média Újpest

Az Újpesti Hírek egy Bíró Beáta, az Újpesti Sajtó Kft. ügyvezetőjének személyét besározni kívánó cikkben tényként közölt feltételezéseket, s az írás végén – ha nem is feltétlenül neki, de mégis – feltett egy kérdést, melyet szívesen megválaszolt, a hamis állításokkal egyetemben. Lássuk, mi az igazság!

A névtelen író szerint Bíró Beátát „kiebrudaltak” a Hír TV-ből. A valóság ezzel szemben az, hogy a csatornától ő maga állt fel 2018 decemberében.

Állításuk szerint Bíró Beáta „kirúgta” az ÚjpestKártya program korábbi vezetőjét, hogy oda felvehessem K. Adriennt. A valóság ezzel szemben az, hogy az ÚjpestKártya program korábbi projektvezetője felmondott, nem Bíró Beáta bocsátottam el. Feladatát hónapokig az Újpesti Sajtó Kft. egyik munkatársa látta el átmeneti jelleggel, K. Adrienn körülbelül fél évvel később került a céghez és példaértékűen látja el feladatát – tette hozzá a cég ügyvezetője.

Azt is írják, hogy K. Adrienn a testvérem élettársa. A valóság ezzel szemben az, hogy az ügyvezető asszonynak egy lánytestvére van, aki kétgyermekes anya, családjával együtt az ország másik felében él.

A valótlanságok és rágalmak helyett örömmel javasolt új témákat a blog íróinak. Bátran írjon az előző városvezetés által elvitt Újpest-Káposztásmegyeriek Facebook-oldal pótlására indított új közösségi oldalról, amelynek kicsit több mint egy év alatt kilencezer követője lett gyakorlatilag hirdetések nélkül – emelte ki.

Vagy arról, hogy https://ujpestmedia.hu néven új weboldalt is indítottak, amelyet szintén ezrek olvasnak naponta. Esetleg lehet téma, hogy az Újpest Médiánál sok éves szakmai múlttal rendelkező munkatársak dolgoznak azért, hogy hiteles információkkal lássák el az Újpest Tv-n és Youtube-csatornán, a https://ujpestmedia oldalon és a Facebook-oldalon, valamint az Újpesti Napló hasábjain.

Sőt téma lehet az is, hogy nagy gondot fordítanak az ÚjpestKártya programra, hogy az újpestiek széles körű szolgáltatásokat vehessenek kedvezményesen igénybe helyben, és az elfogadóhelyek is elégedettek legyenek.

Az Újpesti Sajtó Kft. továbbra is a korrekt tájékoztatásban hisz, nem pedig a lejáratásban – emelték ki válaszukban. Volt, hogy hibáztak, ezt be is ismerték és elnézést kértek, de valótlanságokat nem írtak senkiről. Teszik tovább a dolgukat, hogy kiszolgálják azokat, akik megbízható információkra kíváncsiak – zárul a cikk.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük