Havasi Gábor: A kormány 10 milliárd forintot vett el ellenzéki kerületektől

Budapest egészség Kormány

Havasi Gábor, Budapest egészségügyi tanácsnoka nyílt levélben szállt bele Kásler Miklósba, Emmi miniszterbe. Mint Facebook-bejegyzésében írja: “Megdöbbenve olvastam 2020. december 31-én a Magyar Közlöny 298. számának utolsó oldalain, hogy a kormány három ellenzéki vezetésű település, Budapest II., III. és XV. kerületének egészségügyi fejlesztéseitől elvett összesen 10 milliárd forintot, ezzel párhuzamosan pedig két kormánypárti vezetésű kerületben, Budapest XII. és XVII. kerületében tervezett szakrendelő-fejlesztés támogatását megemelték 8,8 milliárd forinttal.

A politikus arra kíváncsi, hogy “mi alapján tesz különbséget a kormány a II., a III., a XV. és a XII., illetve a XVII. kerületi emberek között? Miért fontosabb a fideszes kerületekben élő emberek egészsége, mint az ellenzéki vezetésű kerületekben élőké?

Mi az oka, hogy miközben minden település, ellenzéki és kormánypárti polgármester, minden magyar a járvány ellen és a járvány hatásaival küzd, addig Orbán Viktor és ön különbséget tesz közöttük?” – teszi fel a kérdést.

A teljes bejegyzés alább olvasható:

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük