Újpest és Délegyháza is köszönetét fejezi ki a hős rendőröknek

rendőrség Újpest

December 24-én reggel mi is beszámoltunk, hogy egy társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést 2020. december 24-én 6 óra 37 perckor Budapest IV. kerületéből, a Kassai utcából. A bejelentésre kiérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi egy késsel többször megszúrta, ezért társa életének védelmében a másik rendőr lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette. A megszúrt rendőrt kórházba vitték.

Tegnap felébresztették az Újpesten megkéselt rendőrt a mélyaltatásból, a körülményekhez képest pedig jól van – osztotta meg Facebookon a BRFK. A poszt szerint Péter első kérdése az volt, mikor mehet dolgozni. Társát, Erikát órákkal korábban hazaengedték, de ő sem hagyta el a kórházat, míg Péter nem tért magához.

Ma a délegyházi polgármester, Dr. Riebl Antal, és az újpesti polgármester, Déri Tibor is jelezte: a települések is kifejezik köszönetüket jutalom formájában. Déri azt írja: „Két nappal ezelőtt, szenteste napján megdöbbenéssel értesültünk a reggeli eseményekkel kapcsolatban.Mindenek előtt a két rendőrnek mielőbbi felépülést kívánunk, és köszönjük tisztes helytállásukat, Újpestért végzett munkájukat!Az ünnepek után pedig Újpest Önkormányzata nevében méltóképpen szeretnénk megköszönni helytállásukat.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük