Emléktáblát kapott a Szájer-ügyben elhíresült brüsszeli ereszcsatorna

közélet politika

Szombat délután emléktáblát állítottunk Szájer József világhírű ereszcsatornájának. A Telexnek nyilatkozó forrás tudósítása szerint “a tábla magyar és angol nyelven hirdeti a fideszes politikus karrierjének végéhez vezető drámai történéseket. A tábla hamar népszerű lett a brüsszeliek körében, szombat délután már kisebb csoportok gyűltek össze a tábla előtt, hogy megörökítsék azt” – fogalmaz Barnabás.

A tábla szövege így hangzik: “Itt ért véget Szájer József, a Fidesz és az EPP európai parlamenti képviselőjének politikai karrierje, aki a rendőrségi intézkedést elkerülendő, ezen az ereszcsatornán keresztül próbálta meg elhagyni egy illegális ekis orgia helyszínét a COVID-19 járvány alatt 2020. november 27-e péntek éjjel.

Barnabással emailes mini-interjút is készített a Telex, amiből kiderült, hogy négyen vettek részt a tábla készítésében, részben brüsszeli, részben itthon élő magyarok. “A táblát viccből raktuk ki. Amikor megjelent a hír, akkor a csapat brüsszeli tagjai kitalálták, hogy megkeresik az ereszcsatornát. Innen jött az ötlet, hogy akkor már tegyünk is ki rá egy emléktáblát. Mindannyian ellenzéki érzelmű fiatalok vagyunk, így nyilvánvalóan volt egy erős politikai motiváció is” – írta továbbá a férfi.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük