Blikk: hivatlanul toppant be a meleg szexpartira Szájer

Európai Unió közélet politika

Egy fotósorozattal jelentkezett a Blikk, amely tudósításában az elhíresült szexparti szervezőjét, egy 29 éves doktori hallgatót is megszólaltatta. David Manzheley a bulvárlapnak arról számolt be, hogy Szájert nem hívták meg az orgiára, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban, így nem tudta, hogy ő európai parlamenti képviselő.

Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is” – olvasható a Blikk beszámolójában.

Manzheley a belga HLN hírcsatorna riporterének arról is beszélt, a rendőrség kopogtatás nélkül törte rájuk az ajtót. „Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?” – mondta a fiatalember. A házigazda azt nem takargatta, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek, ugyanakkor tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna. A férfi szerint nem érdemel büntetést, amit tettek. A rendőrök egyébként visszaemlékezése szerint nem mutattak házkutatási parancsot.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket múlt pénteken, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Az ereszcsatornán leereszkedő, papírok nélkül menekülő Szájerre egy járókelő hívta fel a rendőrök figyelmét. A lemondását két nappal később, múlt vasárnap bejelentő magyar EP-képviselő hátizsákjában drogot találtak.

A politikus ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy nem fogyasztott kábítószert és nem tudja kié a megtalált extasy. – Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem – írta, hozzátéve, hogy nem fogyasztott kábítószert, a rendőrségnek fel is ajánlotta, hogy készüljön hivatalos teszt, de ez nem történt meg.

Forrás: Magyar Hang

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük