Újpesten november 28-án nyithat a karácsonyi vásár

közélet kultúra Újpest

Bedő Kata alpolgármester Facebook-bejegyzésében tért ki az előttünk álló ünnepi készülődés újpesti programjait illetően. Mint írja, az andventi ünnepi időszak hagyományai közé tartozik az újpestiek által évről évre nagyon várt Adventi Vásár. Ezért, minden körülményt mérlegelve döntött a városvezetés úgy, hogy szigorú óvintézkedések megtartása mellett november 28-ától megnyitják a vásárt.

Bedő Kata kiemelte: „az ünnepi hangulatot, az adventi varázslatot mégse hagyjuk teljesen veszni kézműves vásárokkal, különleges gasztro ételekkel és ünnepi fényekkel várjuk a mindennapi körforgásból kiszakadni vágyó családokat, a karácsonyra készülőket.

Az alpolgármester asszony kitért a jégpályára is, mellyel kapcsolatban azt írta, hogy az ingyenes jégpálya működését idén nem támogatják a gyermekek és a családok védelmében. „Elhatározásunkat nehéz szívvel hoztuk meg, de minden szakértői vélemény és előzetes alapos felmérés azt igazolja, hogy a jégpálya üzemeltetése a közeli hónapokban olyan vírusveszély-kockázatot rejt magában, amit felelős döntéshozó nem vállalhat fel.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük