Még a mentőket is akadályozta a Fidelitas sátra a Szakrendelő előtt

egészség Újpest

Az eső elleni védekezés miatt két sátrat állítottak fel az Újpesti Szakrendelő bejárataihoz a múlt héten. Ez annyira tetszett a helyi Fidelitas tagoknak, hogy próbálták kifigurázni ezt, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy mindez miért történt. Azért, mert járvány van, és a járványügyi előírások miatt korlátozni kell a rendelőbe egyszerre tartózkodók számát. Akik pedig kint kell, hogy várakozzanak, legalább az esőtől védve legyenek.

De a helyi ellenzék titánjai gondolkodás helyett inkább egy rozoga sörsátrat fabrikáltak a Szakrendelő előtti térre. Engedély nélkül. Balesetveszélyesen. Akadályozva, hogy a mentőautó behajthasson a rendelő elé. Pedig Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselő az Országos Mentőszolgálatnál is teljesít néha szolgálatot, igazán tisztában lehetne, hogy a bejárást biztosítani kellene nekik.

Forrás: Facebook / Újpest Városközpont és Városkapu környéke

Kis performanszuk részeként még kérdéseket is ragasztgattak a sátracskájukra, de sajnos megint nem gondolkodtak, hogy a kérdéseiket saját kormányuknak kellene feltenniük. De ha már kérdések, néhány újpesti polgár valós kérdéseket és üzeneteket fogalmazott meg, felhívva a figyelmet arra, hogy milyen bűnöket követett el a kormány az egészségügyben.

Örülünk annak, hogy Ozsváth Kálmán helyi fideszes önkormányzati képviselő a választások után egy évvel végre  képviselői minőségében is dolgozott valamit, összeszerelt egy sörsátrat a cimboráival. Az önkéntes munkát értékeljük. Bízom benne, hogy az újpestiek által jelzett valós kérdéseket is felteszik saját pártjuk-kormányuk vezetőinek.” – nyilatkozta Kanász-Nagy Máté népjóléti alpolgármester – hozzátéve: elsődleges feladatunk a betegellátás biztosítása, így a rozoga, és a mentők beállását is akadályozó tákolmányt lebontják.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük