Fideszes hangulatkeltés: káposztásmegyeri beépítésekkel riogatnak

politika Újpest

Most a káposztásmegyeri Aldi parkolójának beépítésével riogatnak az újpesti Fidesz fakenews-gyárában. Csak egy információ nem jutott el hozzájuk a városházáról vagy az Alditól: az Aldi parkolójának megújításával kapcsolatban köt hamarosan szerződést a német áruházlánc és Újpest Önkormányzata. Azaz nem hogy beépítést nem tervez oda az önkormányzat, hanem inkább rendbe hozzák azt közösen, hogy segítség a parkolást a környéken és az áruház előtt.

A Magyar Íjász Szövetség és Újpest Önkormányzata mind a mai napig még egyeztetést folytat, hogy ne a Homoktövis – Megyeri út körforgalom mellett kerüljön kialakításra az íjászcsarnok, hanem Újpest másik helyén – ezt viszont Déri Tibor polgármester tegnapi posztjából olvashattuk ki.

Furcsa egyébként, hogy pont azok riogatnak káposztásmegyeri beépítésekkel, akiknek pontosan ez volt a tervük, még a Farkas-erdő közparknak minősített egyik felét is képesek lettek volna átminősíttetni, majd középtávon beépíttetni – tudtuk meg a Fővárosi Önkormányzat egyik illetékesétől.

Nem utolsó sorban pedig a legutóbbi testületi ülésen döntöttek arról, hogy több káposztásmegyeri mostani zöldterület örökre zöldterület marad, azt átminősíteni nem lehet.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.