Kezdődnek a raktárkoncertek

gazdaság szórakozás

Csaknem kétszáz koncertvideó készült el augusztus óta a Raktárkoncert-sorozatban. A zeneipart ugyanúgy érintette a koronavírus-járvány, mint bármi mást az országban, ezért a zenekarok arra kényszerültek, hogy közönség nélkül játsszanak. A koncertfelvételeket egy előzetes regisztrációt követően bárki megnézheti az Antenna Hungaria mindiGo alkalmazásán keresztül, ami a legtöbb mobiltelefonos rendszerre is letölthető. Várhatóan november közepéig minden koncertfelvétel felkerül a világhálóra.

Az elmaradt fesztiválszezon hatalmas bevételkiesést jelentett a zenekarok számára. Nem csak az előadók maradtak munka nélkül, hanem a zenészeik és háttérszemélyzetük is megsínylette ezt az időszakot.

A Raktárkoncert-sorozatra 5,3 milliárd forint támogatást adott a kormány. A várható raktárfellépők közül már színpadra lépett Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, a Skorpió, az Edda, a Neoton Família, Charlie, a Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, a Dinamit, Gangxta Zolee és a Kartell, a Magna Cum Laude, Hobo, a Hooligans, az Emelet, a Besh o Drom, az Aurevoir, Rúzsa Magdi, valamint Keresztes Ildikó.

Forrás: Index

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük