Orbán Viktor – “Mindenki megnyugodhat: ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani!”

koronavírus politika

Orbán Viktor videó üzenetében közölte, hogy a szórakozóhelyeket este tizenegy órakor be kell zárni. Hozzátette: a kormány fenntartja a beutazási korlátozásokat. Ezentúl kötelező lesz a maszkviselés a tömegközlekedés és az üzletek mellett a színházakban, a cirkuszokban és az egészségügyi intézményekben is. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy október 1-jétől az iskolákba csak testhőmérséklet-mérés után léphetnek be a diákok és a tanárok, csak és kizárólag ők. 

Orbán Viktor hozzátette: az egészségügyet felkészítették, a védekezéshez szükséges felszerelések, kórházi ágyak, lélegeztetőkészülékek és az ehhez szükséges szakemberek is megfelelő számban rendelkezésre állnak. Egy vezénylési terv alapján pedig orvosokat és ápolókat is tud a kormány küldeni a megfelelő helyekre. A miniszterelnök megerősítette, szükség esetén több kórházi ágyat is fel tudnak felszabadítani, a jelenlegi tízezerről, akár 20-30 ezerre is növelhetik a kórházi ágyak számát. 

Mindenki megnyugodhat: ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani!” – jelentette ki magabiztosan a fickósabbnál fickósabb miniszterelnök. Sajnos az elmúlt 24 órában elhunyt nyolc magyar állampolgár ezt már nem élhette meg…

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük