Újpesti BorVíkend: ebből a három borból kerül ki a 2021-es Újpest Város Bora

szórakozás Újpest

Szeptember 25-26-27. kerül megrendezésre az Újpesti Borvíkend. Az esemény leírása szerint idén is Újpestre érkezik a borvilág! A 2018-ban újragondolt Szüreti Mulatság tavaly már Újpesti Borfesztiválként folytatódott, azonban a rendezvény idén az esemény hangulatát jobban megragadó BorVíkend néven mutatkozik be – olvasható az eseménynél.

Kiemelik, hogy a jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel a koncertek ugyan elmaradnak, de helyette kézműves termékek, kiváló gasztronómiai kiállítók, az utolsó, családi napon pedig gyermekszüret valamint több bábelőadás is kárpótolja az érdeklődőket.

Bedő Kata, kultúráért felelős alpolgármester azonban ma többet is elárult a kíváncsi újpestiek számára. Facebookon mutatta be, hogy mely, a szakmai zsűri által kiválasztott három bor közül választhatják ki az újpestiek a 2021-es Újpest Város Borát.

A jövő hétvégén megrendezésre kerülő Újpesti BorVíkenden mindenki megkóstolhatja majd a versenyben lévő három pincészet borát, majd szavazhat arra, amelyik szerinte leginkább megérdemli a megtisztelő címet – emeli ki bejegyzésében az alpolgármester. 

Kiemeli, hogy “az új hagyomány elindításával az a célunk, hogy Újpest Város Bora tényleg a város bora legyen. Hogy az itt élő, borszerető újpestiek segítsenek eldönteni azt, hogy mely pincészet tétele képviselje egy éven át kerületünket.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük