Október 15-ig még átvehetők az Újpest Plusz Megbecsülés utalványai

gazdaság Újpest

Azok az újpesti nyugdíjasok, akik valamilyen oknál fogva nem vették át az “Újpest Plusz Megbecsülés” utalványokat az elmúlt két hétben, továbbra is megkaphatják azokat – írta Déri Tibor, a kerület polgármestere délután Facebook oldalán.

Mint írja, az a jogosult, aki még nem vette át az 5 darab egyenként 1000 forintot érő “Újpest Plusz Megbecsülés” utalványokat, az megteheti ügyfélfogadási időben az Újpest Önkormányzata Király utca 12-14. szám alatti ügyfélszolgálatán október 15-ig! Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje hétfőnként 8-18 óra, keddenként 8-16, szerdánként 8-17 óra, csütörtökönként 8-16 és péntekenként 8-13 óra. Déri Tibor arra kéri a jogosultakat, hogy feltétlenül hozzák magukkal a személyi igazolványt, a lakcím- és taj-kártyát, valamint a nyugdíjszelvényt vagy határozatot!

Az utalványokat az Újpesti Piac területén mintegy 100 kereskedőnél vásárolhatják le a nyugdíjasok. Déri Tibor kiemelte, hogy ez a program egy XXI. századi program: egyszerre szociális és lokálpatrióta – egyszerre ad szabadságot a nyugdíjasoknak, hiszen annál a kereskedőnél költik el, amelyiknél szeretnék; valamint segít a helyi gazdaságon is, helyi kereskedőknek bevételt generál.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük