HAZUG – írta ki a Momentum Rogán Antal budai villájára

Budapest politika

A Momentum aktivistái Rogán Antal budai villájánál akcióztak: az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét a propagandaminiszter kertjébe öntötték.

Az akcióban részt vevő Hajnal Miklós elnökségi tag elmondta: “a kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja kétmilliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpént, hogy magának kampányoljon és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám.

Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.” 

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük