A nap vicce: Wintermantel azt gondolja, Karácsony Gergely tényleg miatta segített

hulladék Újpest

Perneczky László, önkormányzati képviselő blogján jelentette be, hogy „az FKF a szóbeli ígéretnek megfelelően szeptember 9-én reggel nem csak hogy feltakarította a Zichy-Istvántelki út sarkán lévő telephely környékét, de egy lendülettel újra ki is nyitott a hulladékudvar!

Engedjék meg, hogy utána szó szerint nézzem az LMP politikusát: „És hogy egy kis politikai iróniát is vigyünk a dologba, lássuk, kinek köszönhető az telephely újranyitása! Az egy dolog, hogy már nyáron leveleztünk én is, az önkormányzat is az illetékes FKF Zrt-vel, és hogy augusztusban még az Újpesti Média is arra buzdította a lakosságot, hogy adjanak jelzést az FKF-nek. A csak általam ismert tucatnyi lakossági megkeresés és hivatalos út mit se számított! Nem nem! A tavaly leváltott újpesti polgármester – önbevallása szerint – írt egy levelet hulladékudvar ügyben annak a tavaly megválásztott Karácsony Gergely főpolgármesternek, akit amúgy kb. semmire se tart. A főpoplgármester ezek szerint olvasta WZS levelét, kicsit berosált és a piros telefonon odaszólt az FKF-nek, hogy no most már tessék kinyitni az Istvántelki hulladékudvart! És alant a kommentelők lelkesednek: „Gratulálok! Köszönjükl! Így intézkedik egy igazi polgármester!” – vajon WZS-re gondolt, vagy Karácsony Gergelyre?

(Kovács Bence pedig Wintermantel Zsolték által kinevezett ügyvezető igazgató volt az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft.-ben, így érthető a volt polgármester ánuszának teljes nyelvcsapással történő tisztára mosása – a szerk.)

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük