Művészmozik rajongói, augusztus 28-án jön az Artmozik Éjszakája!

Budapest kultúra színes szórakozás

Augusztus 28-án 18.00 órától indul a 2020-as Artmozik Éjszakája a Budapest Film szervezésében. Ennek során másnap hajnalig számos filmsiker lesz megtekinthető a Művész, Puskin, Toldi, Tabán és Kino Cafe mozikban, amelyek közül egyetlen karszalag megváltásával bármennyire beülhetnek az érdeklődők.

Rengeteg vetítés kora estétől másnap hajnalig! Bár az idei év számos kellemetlen meglepetést tartogatott a filmszínházaknak is, 2020-ban sem kell kihagynunk a nagy cinefil kalandot, vagyis a virrasztós mozizást! Augusztus 28-án, péntektől másnapig a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikba lehet vándorolni, filmről-filmre – a nagy kedvencektől a premier előtti csemegékig, s vissza. JokerÉlősködőkPalm SpringsAz igazságTiszt és kém – A Dreyfus-ügyVolt egyszer egy… HollywoodNotthing Hill-i cukrászdaEmaInkább lennék özvegyMartin Eden, s még nagyon-nagyon sok másik cím vár az éjszakázókra, egyes mozinként izgalmas tematikus válogatásban is.

Egyetlen karszalag, 5 artmozi, 3500 forint

A Toldiban és a Kino Caféban nagyrészt olyan filmekre lehet beülni, melyek még nem sűrűn, vagy egyáltalán nem voltak láthatóak magyar vásznakon, a Művészben többek között premier előtt látható Ferzan Özpetek új filmje, a Fortuna istennő és Alice Winocour-tól az Ígérem, hogy visszatérek. A Puskin Metropolis termében brit alkotásokkal lehet virrasztani, az Amarcord az olaszoké, a Körhinta terem a franciáké lesz.

A Tabán nagytermében kizárólag nagyon friss és premier előtti filmeket vetítenek

az artmozik őszi kínálatából, a kisteremben pedig napjaink egyik legnépszerűbb fiatal színésze, Timothée Chalamet a főszereplő: 4 fontos filmjét lehet megnézni ezen a késő nyári éjszakán.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/588906321784764/
Az esemény honlapja és programja: https://artmozi.hu/programok/artmozik-ejszakaja-2020

Forrás: Budapest Film Zrt., Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük