Meghalt John Travolta 57 éves felesége és Elvis Presley 27 éves unokája

kultúra média

Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el. Benjamin Keough is vasárnap hunyt el a kaliforniai Calabasasban, öngyilkos lett.

A színésznő legutóbb férje mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta. Láthatta a közönség az 1996-os Jerry Maguire-ben, valamint 2000-ben a Háború a Földön című filmben is, amelyben szintén együtt lépett fel Travoltával. Három gyerekük született, lányuk, Ella 20, fiuk, Benjamin 9 éves. Jett fiuk 2009-ben, 16 évesen meghalt.

Benjamin Keough Lisa Marie Presley és Danny Keough amerikai zenész fia volt. Presley szóvivője a lapnak elmondta: “Teljesen összetört, de megpróbál erős maradni lánya, Riley és 11 éves ikrei miatt. Imádta a fiát. Ő volt élete szerelme”. A TMZ bulvárportál szerint Keough vasárnap hunyt el a kaliforniai Calabasasban, fegyverlövés okozta sérülésben, melyet önmaga okozott.

Keough testvére Riley Keough színésznő, apja Danny Keough, aki 1994-ben vált el Lisa Marie Presley-től, Elvis lányától.

Benjamin 11 éves ikertestvérei Lisa Marie Presley exférjétől, Michael Lockwoodtól születtek. 2012-ben Keough és testvérei is szerepeltek abban a videóban, melyben Lisa Marie egy archív felvétel segítségével “duettet” énekelt Elvisszel, az énekes 1954-es I Love You Because című dalát adták elő. Tavaly Lisa Marie a Twitteren közölt egy képet, melyen gyerekeivel látható, azt írta a kép alá, hogy “anyaoroszlán kölykeivel”.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük