Ma még lehet jelentkezni Újpest legvirágosabb kertje díjáért

környezet Újpest

Az Újpesti Városgondokság kiírása szerint keresik Újpest legvirágosabb kertjét – a nyertes pályázó 30 ezer forint értékben nyerhet virágokat, személyes kertészeti tanácsadással, ahol a szakemberekkel együtt választják ki a nyertes kert adottságaihoz legjobban illő növényeket.

A pályázat célja, hogy megmutassa kerületünk gondozott, tiszta és virágos kertjeit, valamint azt, hogy a lakók milyen sokat tesznek azért, hogy környezetük szebb és élhetőbb legyen. 

A pályázatokat két kategóriában lehet beadni: társasházi kert és magánkert.

Mind a két kategóriát külön díjazzák. A kerteket 5 fős zsűri értékeli majd, és közönségszavazás is indul, ahol az újpestiek választhatják ki, szerintünk melyik a legszebb és legvirágosabb kert itt Újpesten. A közönségszavazás nyertese 20 ezer forint értékben nyer virágokat.

A pályázatokat 2020. július 13-áig várják a

palyazat.ujpestivarosgondnoksag@gmail.com

email címre, pályázatonként 3 fotóval a kertről, annak rövid bemutatásával.

A pályázati felhívás itt olvasható el: https://bit.ly/palyazatifelhivas

A pályázati szabályzat pedig itt: https://bit.ly/palyazatiszabalyzat

Az önkormányzat is besegített a muskátliosztással

Hogy minél szebb és virágosabb legyen a kerületünk, az újpesti önkormányzat az elmúlt hetekben négy alkalommal is muskátlikat osztott ki, csaknem tízezer csomag virágot jutatott ingyen a lakosságnak. A muskátliosztáson részt vettek az önkormányzati képviselők, alpolgármesterek, illetve Déri Tibor polgármester és Varju László, kerületünk országgyűlési képviselője is.

Újpesti Hírmondó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük