Elképesztő – a nyugdíjasokon állna bosszút az újpesti Fidesz

Újpest

Eltörölné az új városvezetés által bevezetett Megbecsülés+ programot az újpesti Fidesz, melynek keretében minden újpesti nyugdíjas 5 x 1000 forintos, az Újpesti Piacon levásárolható utalványt kapna. Ehhez a fideszes – volt józsefvárosi polgármestert – Sára Botondot használják fel, mint a Fővárosi Kormányhivatal vezetőjét.

– Egészen elképesztő, azonban nem váratlan volt volt ez a lépés a Nagy István által vezetett frakció részéről, hiszen már a jogszabályi keretek lefektetésekor jelezték, nem értenek ezzel egyet – mutatott rá egy képviselő. Nyilvánvaló is volt, hogy ez a lépés megszületik, ugyanis a költségvetést sem szavazták meg, amiben kiemelt helyet kapott a nyugdíjasoknak járó Megbecsülés+ és a Nyárváró Plusz Jutalom programok.

Érthetetlen, miért fáj ez a Fidesz számára, és miért akarja, hogy a kerület nyugdíjasai ne kapják meg ezt a támogatási formát.

Úgy tudjuk, a kerület vezetése ezt nem hagyja annyiban, a jogászok már dolgoznak egy, a Kormányhivatalnak címzett válaszon, mivel ott egy szakmaiatlan levelet fogalmaztak meg, és

a gondolatok szinte teljes egészében megegyeznek egy korábbi Nagy István fideszes képviselő által leírt Facebook-posztban foglaltakkal.

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük