Hétfőtől visszaáll az első ajtós felszállás

Budapest Közlekedés

Június 15-től a járványveszély csökkenésére tekintettel nem csak az egészségügy működése tér vissza a rendes kerékvágásba, hanem a fővárosi önkormányzat tájékoztatása szerint a BKV járatain is megszűnnek a koronavírus miatti rendkívüli intézkedések.

Ennek alapján véget ér a kordonozás, az érintett járatokon visszaáll az első ajtós felszállási rend, és az első ülések sem lesznek már lezárva.

Azonban a buszokon továbbra sem lehet jegyet vásárolni, ezért a BKV azt kéri az utasoktól, hogy vagy még felszállás előtt, vagy pedig okostelefonon keresztül vásárolják meg jegyeiket.

Az utasok és a járművezetők védelmének érdekében valamennyi budapesti tömegközlekedési eszközön fennmarad a maszkviselési kötelezettség, és a főváros ígérete szerint a BKK továbbra is fokozott figyelmet fordít a járművek takarítására; így például

MINDEN FORGALOMBA KERÜLŐ JÁRMŰVET NAPONTA FERTŐTLENÍTENEK.

Továbbá rendszeresen tisztítják és fertőtlenítik a légkondicionáló berendezéseket is; a légkondicionálóval nem rendelkező járműveken pedig a megfelelő szellőzés érdekében nyitva tartják az ablakokat.

Forrás: Újpesti Hírmondó
Fotó: BKK

Címke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük