Mától Budapesten is lehet folytatni a jogosítvány megszerzését

Budapest Közlekedés

Újraindultak mindenhol a közlekedési vizsgák és utánképzések, miután május 18-tól Budapesten is lehetővé válik a szervezésük – írja az Innovációs és Technológiai Minisztérium a közleményében. Az egyes helyszíneken a jelentkezések függvényében hirdetik ki az első időpontokat.

Az ITM arról számolt be, hogy a korlátozások enyhítésével Budapesten is újraindulhatnak a márciusban felfüggesztett közlekedési vizsgák, utánképzések és pályaalkalmassági vizsgálatok és már múlt hét pénteken megkezdődhetett a Pest megyei vizsgák szervezése.

A közlemény szerint a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. minden ügyfélszolgálata az eredeti nyitvatartási rend szerint várja az autósiskolák részéről érkező vizsgajelentéseket, a pályaalkalmassági vizsgálatra jelentkező ügyfeleket.

A vizsgáztatás egy héttel ezelőtti, vidéki újraindulása óta összesen közel háromezren vizsgáztak le. A vizsgák és vizsgálatok szervezésénél előnyt élveznek azok, akik korábban már rendelkeztek időponttal, de azt a vészhelyzeti korlátozások miatt a vizsgaközpontnak le kellett mondania.

Forrás: MTI, hvg.hu
Grafika: hvg.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük