Így hecceli a járvány idején az újpestieket a Fidesz

egészség koronavírus politika Újpest

Nettó hazugsággal házalt Ozsváth Kálmán fideszes önkormányzati képviselő az egykor szebb napokat megélt hírTV egyik vasárnap esti műsorában, ahol a helyi Fidesz szóvivőjeként felháborodását fejezte ki egy általa vélt, de egyáltalán nem bebizonyított, és most már biztonsággal állítható, hogy egyáltalán nem is hallott polgármesteri automata telefonhívással kapcsolatban. Korábban írtunk róla, hogy az újpesti Fidesz még a koronavírus-járványt is politikai haszonszerzésre használja, azonban most már az is kiderült, hogy hazugságokat terjesztenek és heccelik az újpestieket.

Akkor most nézzük meg, mit is mondott Ozsváth Kálmán:

Ozsváth Kálmán kijelentette, hogy “Déri Tibor a tájékoztatásba is a politikát viszi bele, és gyakorlatilag saját maga irányába kampányol, és a kormányzat ellen kampányol, hiszen ebben a telefonhívásában Déri Tibor újpesti polgármester nemcsak a válsághelyzetre kívánta felhívni a figyelmet, hanem a kormányt kezdte el gyepálni, kellemetlen helyzetbe hozni, az intézkedéseit kritizálni, ORBÁN VIKTOR DÖNTÉSEIT KRITIZÁLTA.

És akkor hallgassuk meg a polgármesteri hanganyagot

Úgy látszik a kormányzati fideszes hazugsággyár már Újpestet is elérte. Ozsváth Kálmán, Wintermantel Zsolt embere, szemrebbenés nélkül állított hazugságot mindenféle megalapozottság nélkül. Mi azonban Ozsváth elvtárs és az újpesti Fidesz figyelmét az Isten tízparancsolatának VIII. pontjára szeretnénk felhívni, mely így szól: “Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!

Címke:

1 thought on “Így hecceli a járvány idején az újpestieket a Fidesz

  1. Ozsváth (szájmaszk-nélkül-mász)Kál-mán csak azért nem hord ilyesmit, hogy a mocskos száján fröcsögjön a vírus!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük