Interneten követhetők az újpesti gyülekezetek istentiszteletei

Újpest vallás

Jönnek az ünnepek, de minden bizonnyal húsvétkor is életben maradnak a kijárási korlátozások. Több újpesti templom is felkészült a rendkívüli helyzetre, és Facebook-oldalán vagy YouTube-on közvetíti az istentiszteleteket.

Az Egek Királynéja Főplébánia szertartásait ezen a Youtube csatornán lehet követni. A virágvasárnapi szentmise itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=dJYPU3qGxE0&feature=emb_err_watch_on_yt

Az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia szertartásait Facebook oldalukon közvetítik. A virágvasárnapi szentmisét is a közösségi oldalon lehet megtekinteni:

A Káposztásmegyeri Szentháromság Plébánia honlapján hétköznapokon pár perces hangüzenet formájában hallhatjuk majd Béla atya, vagy Emmanuel atya gondolatait az aznapi Evangéliummal kapcsolatban. Vasárnaponként videóüzenetben tekinthető meg Béla atya prédikációja.  

Az Újpesti Evangélikus Gyülekezet istentiszteleteit Facebook oldalukon lehet követni. A virágvasárnapi szertartás itt tekinthető meg:

Az Újpest-belsővárosi Református Gyülekezet a vasárnapi istentiszteletet, valamint a csütörtöki bibliaórát teszi elérhetővé a Facebookon. A virágvasárnapi szertartás itt tekinthető meg:

A Görögkatolikus szentmiséket az ország különböző templomaiból közvetítik a Facebookon.

Összeálltotta: Újpesti Hírmondó
Fotó: esztergomi-ersekseg.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük