Az újpesti Fidesz még a koronavírus-járványt is politikai haszonszerzésre használja

Újpest

Nagy Istvánnak, aki manapság csak Wintermantel Zsolt meghosszabbított kezeként, egyfajta bábként funkcionál, már az is baj, hogy az újpesti polgármester tájékoztatja a lakosságot.

Nagy István, a fideszes veterán politikus, most azt kifogásolta, hogy az automata telefonhívások közül eltévedt pár, és Soroksáron lakó polgár, aki lehetséges Újpestről költözött el, is hívást kapott. Apropó Soroksár: Wintermantel Zsolt szinte teljes volt titkársága a soroksári polgármesteri hivatalban kötött ki, most is többen Bese Ferenc alatt dolgoznak. Nem csodálkoznánk, ha innen érkezett volna a „téves hívás”.

Déri Tibor polgármester az újpesti önkormányzat nevében telefonál a napokban az újpesti polgároknak, melyben felhívja a figyelmet a veszélyhelyzetre, valamint tájékoztatja az újpesti polgárokat az Önkormányzat segélyvonaláról, elérhetőségeiről. A héten pedig plakátokat ragasztottak társasházakba, valamint tájékoztató anyagok kerültek a postaládákba. Úgy tudjuk, a jövő héten több rendelet is változhat, mellyel az új városvezetés a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került újpesti polgárokon, valamint vállalkozásokon segítene. 

Úgy látszik az újpesti Fidesz hátráltatni, kritizálni és veszélyhelyzetben lózungokat alkotni tud, de segíteni azt semmiképp. Nagy István pedig már önálló gondolkodásra is képtelen, Wintermantel Zsolt a háttérben dróton rángatja volt alpolgármesterét.

Összeállította: Újpesti Hírmondó

Címke:

1 thoughts on “Az újpesti Fidesz még a koronavírus-járványt is politikai haszonszerzésre használja

  1. Kevesebb öntömjénezés, és több munka! Eddig elég gyenge ez a teljesítmény….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük